free site templates

SOBRE NOSALTRES

Aquí descobriràs més informació sobre nosaltres.

Què és?

Photography Meets Art és un projecte de final de curs dels alumnes de 1r de Fotografia del CIFOG.

Que fem?

PMA és una exposició que envolta l’art i la fotografia, on la fotografia està inspirada en l’art. Art audiovisual, escrit, sonor… i on cadascú ensenya la seva visió i interpretació

Mobirise

Qui som?

Som els 22 alumnes de 1r de Fotografia del CIFOG, una escola de cicles formatius de comunicació audiovisual i multimèdia de Girona.

On ho fem?

LA CARBONERA
- Carrer de la Força, 27 (17004, Girona)
- Horari d’obertura (del divendres 14 al dijous 20 de juny 2019):    
   - Divendres 14 de 10h a 13h             (Inaguració)
   - Dissabte i diumenge de 10h a       20h
   - Dilluns a dijous de 10h a 13h


INTRODUCCIÓ
La proposta que ens brinden els alumnes del CIFOG es basa en la relació entre una referència cultural lato sensu, ja sigui pictòrica, literària o musical, i la interpretació que ells mateixos en fan. 
No es tracta, per tant, de generar una imatge a partir de la realitat, sinó de remodelar una imatge ja integrada en un imaginari preexistent, i tornar a posar-la en el cercle de la significació. 

L’heterogeneïtat que caracteritza l’exposició respon a exigències representatives diferents. De fet, la relació entre l’obra i el seu referent no és solament mimètica, és a dir, les obres no es limiten a representar una còpia fidel de l’original, sinó que introdueixen un qüestionament estètic i formal que porta l’autor a teixir un diàleg amb la referència escollida.

Per aquesta raó l’aspecte interessant d’aquest recorregut rau en la trobada de dues imatges (o d’una imatge i la pàgina d’un llibre o la melodia d’una cançó), i és justament aquest xoc que dona sentit al projecte.

Tot i aquesta varietat en la proposta hi ha un fil rouge que aplega les diverses obres i és la temptativa d’utilitzar la fotografia com a eina d’indagació d’un espai imaginari, deixant de banda la vessant realista de la mateixa.

La posada en escena cuidada desemboca en una estètica que recorda molt el collage i el citacionisme típics de la post modernitat. Un joc de capses xineses que idealment no acaba mai, ja que el procés d’interpretació pot continuar a l’infinit i acumular imatges sobre imatges. Tot i així algunes obres poden prestar-se a una lectura més compromesa i a en algun cas provocar un détournement, una inversió del significat originari.

En definitiva: aquesta nova generació d’estudiants-artistes ens demana de qüestionar les nostres referències culturals, mullar-nos en el joc de la interpretació, i sortir-ne amb un somriure divertit o una reflexió sobre com coneixem. Som el que llegim, mirem, escoltem; en definitiva, ens formem amb la cultura i la cultura modifica la nostra mirada sobre el món.

Compte Enrerre

Aquí podreu observar tant el compte enrrere per la opertura i per la duració de l'exposició.

Patrocinadors

Aquí trobaràs els col·laboradors que ha fet possible aquesta exposició.

PHOTOGRAPHY MEETS ART

HORARI I LOCALITZACIÓ

LA CARBONERA
Carrer de la Força, 27 (17004, Girona)

Horari d’obertura (del divendres 14 al dijous 20 de juny 2019):
- Divendres 14 a les 19h Inaguració!
- Dissabte i diumenge de 10h a 20h
- Dilluns a dijous de 10h a 13h

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte via e-mail: